تاریخ ارسال : ۲۲ آبان ۱۴۰۲
کار یک متخصص ارتودنسی حل ناهنجاری ها و مشکلات مربوط به دندان و فک است و کار او باعث ایجاد زیبایی و نظم بخشیدن به دندان ها می شود.کار او نزدیک کردن دندان های است که از هم فاصله زیادی دارند و یا خارج کردن دندان های اضافی است.که مهمترین روش او استفاده از سیم است.
آیا می دانید متخصص ارتودنسی چه کاری انجام می دهد؟ وقتی که یک دندانپزشک مریض خود را به یک متخصص ارتودنسی ارجاع می دهد بدین معناست که دندان های او منظم نیستند و ظاهر زیبایی ندارند و باید تنظیم شوند.در کل کار متخصص ارتودنسی پیدا کردن مشکلات فک و دهان و درمان آنها است که عبارتند از:
۱-تشخیص انسداد دندان ها و درمان آن
۲-تشخیص شکل نادرست فک و دندان ها و درمان آنها
۳-تشخیص جرم گرفتگی
۴-درمان بیماران دارای شکاف کام
شیوه درمان متخصص ارتودنسی اصفهان
متخصص ارتودنسی اصفهان نیز مانند همه متخصص های دیگر این رشته از روش های گوناگونی برای رفع ناهنجاری های دندان و فک استفاده می کند که معروفترین آن استفاده از سیم است.این سیم ها مانند یک باند دندان ها را در بر می گیرند.سپس متخصص با استفاده از براکت های که به جلوی دندان ها می چسباند از طریق سیم نوارها را به هم وصل می کند که این کار باعث می شود دندان ها به مرور زمان نظم خاصی به خود بگیرند و صاف شوند اما این روش یک کم زمان بر است اما بعد از چند ماه تاثیر زیادی دارد و به خوبی قابل مشاهده است.
متخصص گاهی اوقات از ارتودنسی نامرئی نیز استفاده می کند که این روش بیشتر قابل توجه بیماران است و دلیل محبوبیت این روش آن است که از دور قابل رویت نمی باشد و از سیم و براکت استفاده نمی شود،همچنین این قابلیت را دارد که میتوان آن را از دندان ها جدا کرد.
همچنین یکی دیگر از روش های که متخصص برای دندان های بد فرم به کار می برد روش ارتودنسی فانکشنال می باشد.این روش ارتودنسی ،جابه جا کردن فک بالا و پایین ، هماهنگی بیشتر بین دندان ها و تغییر شکل دادن آنها صورت می گیرد.هدف این روش عقب کشیدن دندان های جلو تحریک کردن رشد فک بالا و پایین است.
آشنایی با دکتر:
دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان متخصص ارتودنسی و ناهنجاری های فک و صورت ورودی سال ۱۳۸۱ در رشته دندانپزشکی عمومی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فارغ التحصیل در رشته دندانپزشکی عمومی در سال ۱۳۸۷ و پذیرش در همان سال در آزمون تخصصی ارتودنسی دانشگاه آزاد تهران فارغ التحصیل دوره تخصصی ارتودنسی در سال ۱۳۹۱ عضو هیات علمی بخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اصفهان
این مقاله یک رپورتاژ تبلیغاتی است و مجله پزشکی سیب هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.