مجله پزشکی-سلامت ایرانیان آمریکا
ads

درمان امیکرون در خانه

تاریخ ارسال : ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

برای درمان امیکرون چه چیزی مصرف کنیم

تاکنون درمورد سویه امیکرون در مقالات پزشکی جدید سایت سیب مطالب مختلفی را منتشر کرده‌ایم. در این مطلب قصد داریم درمان امیکرون و اطلاعاتی که تاکنون تأیید و جمع‌آوری شده است را بررسی کنیم.

امیکرون؛ علائم و ویژگی‌ها

بهتر است پیش از آنکه ببینیم درمان امیکرون چیست، ابتدا گذری بر ویژگی‌ها و علائم این واریانت از ویروس کرونا داشته باشیم.

امیکرون یک زیر سویه جدید کرونا است که به‌سرعت در سراسر جهان گسترده شده است. علائم اصلی این ویروس نیز مانند سایر سویه‌های کرونا شامل علائم تنفسی است ازجمله:

  • سرفه؛
  • تنگی نفس؛
  • احتقان بینی؛
  • آب‌ریزش بینی؛
  • سردرد؛
  • خستگی؛
  • بدن درد؛
  • تب؛
  • مشکلات گوارشی مانند تهوع و اسهال.

باتوجه‌به وضعیت ایمنی فرد، ممکن است همۀ یا برخی از این علائم ایجاد شوند یا اینکه علائم دیگری ایجاد شوند که متداول نباشند. برخلاف سویه‌های قبلی کرونا، امیکرون کمتر ریه را درگیر می‌کند و بیشتر درگیری آن در سیستم تنفسی فوقانی است.

باتوجه‌به واکسیناسیون گسترده، شدت بیماری ناشی از امیکرون کمتر از سویه‌های دیگر ارزیابی شده است؛ اما، این سویه میزان سرایت بیشتری دارد.

درمان امیکرون چیست؟

امیکرون یک ویروس آلوده‌کنندۀ دستگاه تنفسی است و برای درمان آن هیچ دارو و درمان اختصاصی وجود ندارد و همچنان راه های پیشگیری از امیکرون ساده‌ترین روش مقابله با این ویروس هستند. تاکنون تحقیقات زیادی بر روی تأثیر داروها و درمان‌های موجود برای امیکرون انجام شده است و بعضی از داروها در بعضی افراد تأثیراتی داشته‌اند.

به‌طورکلی در بیماری‌های ویروسی، درنهایت سیستم ایمنی است که باید کاملاً آن ویروس را از بدن پاک‌سازی کند و بهبود ایجاد شود. همچنین می‌توان با درمان علامت‌های آزاردهنده و تقویت سیستم ایمنی به سرعت بهبود کمک کرد.

برای مثال درصورت نیاز برای رفع علائمی مانند سردرد، درد عضلانی یا تب می‌توان از داروهایی مانند استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده کرد. یا اینکه از داروهای ضداحتقان بینی و شربت‌های ضدسرفه برای آب‌ریزش بینی و سرفه در درمان امیکرون استفاده کرد.

همچنین بخوانید
چطور از کرونا امیکرون پیشگیری کنیم؟

داروهای امیکرون

در موارد شدیدتر بیماری ممکن است از داروهای ضدویروس و آنتی‌بادی‌های مونوکلونال نیز در دوره درمان امیکرون استفاده شود. این داروهای امیکرون معمولاً عوارضی را به دنبال دارند و به‌جز در موارد خیلی شدید بیماری استفاده نمی‎شوند.

این داروها ممکن است به‌صورت خوراکی و تزریقی استفاده شوند و تجویز و مصرف آن‌ها صرفاً با دستور پزشک تأیید و انجام می‌شود. در حال حاضر سه داروی ضدویروسی برای کرونا وجود دارد که شامل مولنوپیراویر، رمدسیویر و پاکسلوید هستند.

این داروها در کاهش نرخ مرگ‌ومیر تأثیراتی داشته‌اند؛ اما، هنوز کاملاً و قطعاً تأیید نشده‌اند. از طرف دیگر موجودی این داروها کم است و داروهایی گران به شمار می‌روند.

برای درمان امیکرون چه چیزی مصرف کنیم؟

همان‌ طور که گفتیم، برای امیکرون درمان اختصاصی وجود ندارد؛ اما، با مصرف‌ بعضی مواد غذایی و دارویی بدون نسخه می‌توان شدت علائم ایجادشده و دوره درمان امیکرون را کاهش داد. یک مورد مهم در مقابله با امیکرون داشتن آب کافی بدن است.

سعی کنید در رژیم غذایی خود به اندازۀ کافی مایعات مصرف کنید. آب آشامیدنی و آب‌میوه‌ها بهترین گزینه برای تأمین آب بدن به شمار می‌روند.

تقریباً دو سوم (3/2) بدن ما از آب تشکیل شده است و آب کافی برای سلامت کلیه‌ها، کبد و همۀ ارگان‌های بدن ضروری است. همچنین درصورتی‌که بدن کم آب باشد علائمی مانند سردرد، سرگیجه، ضعف و بی‌حالی شدت بیشتری می‌یابند.

همچنین بخوانید
مادر کرونایی و بچه شیرخوار

درمان امیکرون در خانه

باتوجه‌به شیوع بالای این بیماری و احتمال ابتلا در مراکز درمانی، ممکن است به دنبال درمان خانگی امیکرون و راه‌های درمان امیکرون در خانه باشید. در همین ابتدا باید بگوییم که ابتدا باید بدانید که علائم امیکرون چیست و سپس درصورتی‌که به بیماری شدید مبتلا هستید، حتماً به مراکز درمانی مراجعه کنید. همچنین درصورتی‌که به این بیماری مبتلا شده‌اید، از سایر اعضای خانواده جدا باشید.

در واقع درمان خانگی امیکرون به‌صورت کامل و اختصاصی امکان‌پذیر نیست و صرفاً انجام‌دادن بعضی کارها و مصرف‌کردن بعضی مواد غذایی باعث بهبود علائم و افزایش سرعت بهبودی می‌شود.

تغذیۀ نقش بسیار مهمی در وضعیت سلامت شما دارد. چه برای تقویت سیستم ایمنی، چه برای پیشگیری از ابتلا و چه برای درمان امیکرون شما باید یک رژیم غذایی متعادل، که شامل انواع ریزمغذی‌ها و درشت مغذی‌ها است، داشته باشید. میوه و سبزیجات تازه نیز باید به اندازۀ کافی مصرف شوند.

درمان امیکرون در خانه

راهکارهایی برای بهبود علائم امیکرون در خانه

  • می‌توانید روزی 3 بار بخور بدهید تا ترشحات دستگاه تنفسی‌تان نرم‌تر شود و راحت‌تر خارج شود؛
  • هنگام استراحت به پهلو دراز بکشید؛
  • یک قاشق غذاخوری عسل و آب‌لیمو را در آب گرم حل کنید و نیم ساعت قبل از خوابیدن میل کنید؛
  • می‌توانید چای زنجبیلی برای بهبود سرفه‌های خلط‌دار مصرف کنید؛
  • آب و مایعات کافی مصرف کنید؛
  • از مصرف غذاهای فست فود و سنگین پرهیز کنید.

طول درمان امیکرون

بعد از اینکه بیماری ایجاد می‌شود بدن نسبت‌ به مقابله با آن اقدام می‌کند. باتوجه‌به ویژگی‌های ژنتیکی و بدنی هر فرد و همچنین وضعیت سلامت وی در زمان ابتلا، ممکن است طول درمان امیکرون برای او متفاوت باشد.

به‌طور میانگین شدت بیماری 3 تا ۵ روز در اغلب افراد است؛ اما، بهبودی کامل بعد از این مدت‌زمان ایجاد می‌شود و ممکن است تا ماه‌ها علائمی مانند از دست رفتن حس بویایی و چشایی وجود داشته باشد.

اگر پزشک برای شما دارویی تجویز کرده است، حتی اگر بهبود یافته‌اید، داروهای خود را طبق دستور کامل مصرف کنید.

درمان امیکرون چیست

پیشگیری بهتر از درمان است

برای پیشگیری از ابتلا به کرونا تاکنون واکسن‌های زیادی در سرتاسر جهان ساخته شده است. واکسن‌ها بعد از تزریق در یک شرایط کنترل‌شده‌ای موجب تحریک سیستم ایمنی می‌شوند و اگر بعداً بدن با آن عامل بیماری‌زا مواجهه شود، توانایی مقابله با آن را خواهد داشت.

دریافت واکسن علاوه بر اینکه موجب کاهش شدت بیماری و کاهش نرخ ابتلا به بیماری می‌شود، در کاهش نرخ مرگ‌ومیر نیز تأثیر بسیار زیادی داشته است؛ بنابراین، برای محافظت از خود و عزیزانتان حتماً واکسیناسیون خود را کامل کنید.

درصورتی‌که به امیکرون مبتلا شده‌اید یا علائم این بیماری را دارید، برای جلوگیری از ابتلای افراد دیگر حتّی‌الامکان به مکان‌های شلوغ نروید و حتماً از ماسک استفاده کنید.

شستن منظم دست‌ها مهم‌ترین راه پیشگیری است.

درصورتی‌که، درمورد درمان امیکرون سؤالی دارید در قسمت نظرات سؤال خود را مطرح کنید تا پزشکان سایت سیب پاسخ‌گوی پرسش شما باشند.

 

سوالات متداول درباره درمان امیکرون در خانه

درمان امیکرون چیست؟

تاکنون برای امیکرون هیچ درمان اختصاصی شناخته نشده است؛ اما، با استفاده از داروها و روش‌های درمانی مختلف می‌توان تا حد زیادی با این بیماری مقابله کرد.

برای درمان امیکرون چه چیزی مصرف کنیم؟

مهم‌ترین چیزی که باید مصرف شود مایعات کافی است. در وهله بعد می‌توان از داروهای بدون نسخۀ ضدتب و ضدسرفه برای بهبود علائم استفاده کرد.

طول درمان امیکرون چقدر است؟

شدت بیماری بین 3 تا 5 روز است؛ اما، بهبودی کامل بعد از این مدت زمان ایجاد می‌شود و ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد.

 

 

منبع

https://news.cuanschutz.edu

کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

ارسال نظر

  • درسا بازگیر گفت:

    ممنون از توضیحات